Vores specialer er ting vi går op i

Vi rådgiver inden for en række områder med stor fokus på vores klienters ønsker. Vi har en særlig interesse i iværksætteri, rådgivning til ejerledere samt fast ejendom.

Mieritz Advokatfirma åbner dørene fra nye lokaler på havnen i Køge

Advokatfirmaet er stævnet ud på egen hånd og står klar med en ny og frisk tilgang til advokatgerningen; gamle og støvede procedurer er pakket væk, og ”plejer” er lagt i graven. Opgraderet med nyeste teknologi er firmaets juridiske kapaciteter kørt i stilling til at varetage din sag.
Vores fagområder

Rådgivning af højeste kvalitet

Advokat og erfaren iværksætter, Jesper Køppen Fenger-Mieritz, står klar med et udvalgt team af medarbejdere, der brænder for deres hverv, og som glæder sig til at give firmaets klienter – nye såvel som gamle – den bedst mulige oplevelse. Mieritz Advokatfirma kan i kraft af et ungt og agilt team byde på rådgivning i øjenhøjde og med fokus på dine behov, og har samtidig den nødvendige erfaring og møderet til at tage din sag hele vejen til Højesteret, hvis det bliver aktuelt for dig. Mieritz Advokatfirma tilbyder fortsat rådgivning af højeste kvalitet inden for en bred vifte af områder, herunder erhvervsretlige sager samt bistand med ejendomshandler, testamenter, ægtepagter mv.
Se medarbejdere

Behov for juridisk bistand?

Såfremt du måtte have et behov for juridisk bistand, kan du ringe til Mieritz Advokatfirma på vores nye telefon 32 42 64 00 for en uforpligtende drøftelse. Mieritz Advokatfirmas nye lokaler er beliggende på adressen Baltic Kaj 1, 2., 4600 Køge, hvor vi ser frem til at byde på en kop kaffe og en snak.

Kontakt os

Hvis du har brug for rådgivning, kan du med fordel benytte kontaktformularen nedenfor og beskrive dit problem kort, så vil vi vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.